YGS VE LYS DE EDREMİT HALK EĞİTİM’İN GURUR TABLOSU

24 Ağustos 2016
Edremit Halk Eğitimi Merkezi (EHEM) tarafından ücretsiz olarak açılan sınavlara hazırlık kurslarına devam eden lise mezunu durumundaki 110 öğrenciden 86 sı ilk yerleştirme sonuçlarına göre çeşitli yükseköğretim kurumlarına yerleşti. Öğrencilerin 51 dört yıllık, 35 i iki yıllık yükseköğretim kurumlarına yerleşme hakkı kazandı.
Edremit Halk Eğitimi, Merkezinden yapılan açıklamada “Elde edilen başarı EHEM için mutluluk verici. Emeği geçen değerli hocalarımızı kutluyor öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Sınavlara hazırlık kurslarımıza katılarak yükseköğrenim hayatına atılan öğrencilerimizle birlikte yürümek bizler için mutluluk verici. Yıl boyu verilen emeklerin semeresi alınmıştır. Açılan kurslarımızda 5788 saat eğitim verilmiştir.” denildi. Merkez müdür İsmail Damar tarafından yapılan açıklamada “Yüksek Öğretim Kurumlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar memnuniyet verici. Sınavlara hazırlık kurslarımıza devam eden kursiyerlerimizin büyük bir bölümü yükseköğretim kurumlarına yerleşme hakkı elde etmişlerdir. Bu başarıda emeği büyük olan Öğretmen arkadaşlarıma, idareci arkadaşlarıma yıl boyu verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Verilen emeklerin semeresi alınmıştır. Bu başarıda en büyük pay değerli öğretmenlerimizindir. Merkezimizi tercih ederek sınavlara hazırlık kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz büyük bir başarıya imza atmışlardır. Başarıya giden bu yolda bizlerle birlikte yürüyen tüm paydaşlarımızı yürekten kutluyorum. Mimarlık 3, Mühendislik ve MYO 13, Eğitim Fakultesi 13, Fen Edebiyat Fakultesi 10, İktisadi İdari Bilimler Fakultesi 21, Güzel Sanatlar Fakultesi 2, Turizm MYO Ve Fakultesi 5, İletişim Fakultesi Ve MYO 5, Sivil Havacılık MYO 1, Sağlık MYO 9, Spor MYO 2, Ormancılık MYO 1 öğrenci olmak üzere 86 öğrencimiz yühsek öğretim kurumlarına yerleşmişlerdir. Bu yıl açılacak olan kurslarımıza ise başvurular Eylül ayında alınarak ücretsiz olan sınavlara hazırlık kurslarımız açılacaktır. Lise mezunu yada Açık Öğretim Öğrencilerimizden 20 yaş ve üzeri öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz . Hayatın her alanında insanımıza eğitim hizmeti üretiyoruz” Denildi.
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24