DANTEL&MORE GİRİŞİMCİ ORTAKLARINI ARIYOR

29 Nisan 2016
Ev tekstil ürünlerinin güven veren markası DANTEL&MORE Ayvalık mağazası açılışı öncesinde yetkililer yaptığı açıklamayla, franchising (bayilik) fikrine açık olduklarını belirttiler. Yeni mağaza ise 14 Mayıs’ta Ayvalık halkıyla buluşacak.
 
DANTEL&MORE ev tekstili ve aksesuarlarında satış öncesi ve sonrası kaliteden ödün vermeyen yaklaşımıyla uzun ömürlü kullanım sunan dayanıklı ve göze hitap eden ürünler ortaya çıkarıyor.
Yumuşak renk tonları, doğal malzemeler ve desenlerle hazırlanmış yüksek kalite ev tekstili ürünlerine imza atan DANTEL&MORE, bahar coşkusunu tüm şıklığıyla evlerinize getiriyor. Yüksek kaliteli malzemeler ile birleşen özel işçilikli ürünler, dokunulduğunda da farkını hemen hissettiriyor.
DANTEL&MORE markası altında birçok koleksiyon ve hizmet sunulmaktadır. Bunlardan bazıları mutfak ve banyo grubu, nevresim ve çarşaf setleri, peştamal ve plaj setleri, aksesuar ve kırlent çeşitliliği olduğu gibi aynı zamanda da kurumsal firmalara yönelik otel ve restaurantlar için destekleyici ürünler ile birlikte tekne sahiplerine yönelik üst sınıf ‘Marin’ koleksiyonunu da geniş ürün yelpazesi içerisinde barındırmaktadır. 
Firmanın üzerinde yoğunlaştığı bir diğer koleksiyon ise yeni evleneceklere yönelik özel üretim çeyiz koleksiyonudur. 
DANTEL&MORE’UN FİYAT POLİTİKASI
DANTEL&MORE’nin fiyat politikasında izlediği yol ise oldukça basit ve günümüz şartlarına uygundur.
Firma, kaliteli ve şık ürünlere sahip olmanın herkesin hakkı olduğuna inanarak marka hedefini ‘ulaşılabilir lüks’ olarak belirlemiştir. 
DANTEL&MORE’nin içimizi rahatlatan bir başka özelliği de, kalitesini yerli üretimden alması. Özellikle son yıllarda hemen hemen bütün sektörlere yerleşen ‘Çin Malı’ ürünler karşısında yerli üretimi tercih ediyorlar. Çin Malı ürünleri kendilerine rakip olarak görmüyorlar. Çünkü DANTEL&MORE, yerli üretimin kalitesini biliyor ve tercihlerini bu yönde kullanıyor. 
DANTEL&MORE’NİN MAĞAZALAŞMA SÜRECİ
Çok kısa sürede İzmir'in ve sahil kesimlerinin en gözde noktalarında mağazalar açarak bu süreci çok iyi yönetmiş ve kilit bölgelerde pazara hızlı bir giriş yapmıştır.  İzmir Mavişehir de yeni açılan MaviBahçe AVM de ilk açtığı mağazasına gösterilen büyük ilgi karşısında hiç zaman kaybetmeden Bodrum Palmarina, Ayvalık Eski Gümrük, ve yine İzmir Forum Bornova’da mağazalar açarak en seçkin bölgelerde yerini almıştır.
Ev tekstili ve aksesuarlarında konusunda üst düzey bir konumda yer alan DANTEL&MORE kendi işini kurmak isteyen birçok yatırımcı ve/veya girişimci için de ideal bir seçenek oluyor. 
Günden güne popülerliğini artıran, DANTEL&MORE buna bağlı olarak çok sayıda da franchising (bayilik) talebi almaktadır. Firma yetkilileri uygun şartlarda yurt içi ve yurt dışına franchise için görüşme taleplerine açık olduklarını belirtiyorlar.
AYVALIK’TA YENİ MAĞAZA
DANTEL&MORE kalitesini Ayvalık halkıyla da paylaşmak istiyor. 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü açacağı mağazaya tüm Ayvalıklıları bekliyor.
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24