KUZEY EGE’YE YEPYENİ AVM

19 May 2016
Geçen yıl Temmuz ayında ilk fazını faaliyete geçiren NOVADA EDREMİT, 26 Mayıs’ta ikinci fazın açılışına hazırlanıyor. Kuzey Ege’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan NOVADA, 65 ulusal ve uluslararası markayla yerli ve yabancı ziyaretçilerin hizmetinde olacak.
İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit-Akçay arasında yer alan Novada Edremit ikinci fazının açılışını 26 Mayıs’ta yapacak. Yeni fazın açılışıyla birlikte toplam 25.000 metrekarelik bir alan üzerinde kurulu olacak alışveriş merkezi, 65 markayı da ziyaretçilerle buluşturacak. Alışveriş merkezinde ayrıca Türk ve dünya mutfağından seçme lezzetlerin bir arada olacağı kafe ve restoranlar da yer alacak.
Novada Edremit’in mimari konseptine Ege renkleri hakim. Alışveriş merkezi yalnızca Edremit’te yaşayanlara değil, tüm Körfez bölgesine hitap etme hedefi taşıyor. Toplamda 2,5 milyona ulaşan bir nüfustan söz ediliyor. 7 salonlu Cinemarine sinemaları ve etkinlik alanlarıyla bölgenin yaşam merkezi olmaya aday.
Ege’nin sosyal ve kültürel yaşamına da katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Novada Edremit ekibi, çocuklara özel kulüp aktivitelerinden, ünlü şarkıcı ve sanatçıların mini konser ve imza günlerine kadar alternatif şovlarla ziyaretçilerin alışveriş dışında da zaman geçireceklerini belirtiyor.
Orakçı Şirketler Grubu Mali İşler Müdürü Murat Özdemir; “Toplam 45 milyon dolarlık yatırım değeri olan alışveriş merkezi, Balıkesir’in en büyük ilçesi olan Edremit ve çevresi için 1500 kişilik istihdam alanı oluşturarak bölge ekonomisi için de artı bir değer sunacak” dedi. Orakçı Şirketler Grubu, Türkiye’nin pek çok bölgesinde belediyelerin kentsel atık yönetimi, kentsel temizlik hizmetleri ile park, bahçe ve yeşil alan düzenlemeleri, inşaat sektöründe konut projeleri gibi alanlarda faaliyetlerini sürdürüyor. 
PROJENİN FİNANSMANI İŞ BANKASI’NDAN 
Türkiye İş bankası Bursa Ticari Şube Müdürü Murat Baydar “Novada Edremit, proje finansmanında büyük adımlar attığımızın kanıtı. Kuzey Ege’nin gözde ilçesi Edremit’in ilk alışveriş merkezi projesi olan Novada’ya sağlanan finansman ile Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisine olan desteğini bir kez daha göstermiştir” dedi.
KUZEY EGE’DE YENİ BİR YAŞAM ALANI OLACAK
Novada Edremit AVM Müdürü Koray Belet ise, “Novada Edremit, bölgenin buluşma ve sosyalleşme noktası olmaya devam edecek. Geçtiğimiz yıl 1. faz ile birlikte açılan 7 salonlu Cinemarine sinemasının yanı sıra çeşitli aktivitelerle bölgeye sosyal yaşam imkanı sunmayı ve ziyaretçilere özel hazırlanan kampanyalarla onları mutlu etmeyi sürdüreceğiz” diyerek tüm Körfez bölgesinde yeni bir alışveriş ve yaşam alanı oluşturacaklarını anlattı. 
 
 
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24