BU DÜKKANDA CHECK-İN YAPAMA MAGNET HEDİYE

22 Şubat 2016

Nautilus hediyelik eşya dükkanında Ayvalık ve Cunda ‘da yaşayan bayanların el emeği ürünleri satılıyor.

Yaz- kış açık olacak olan dükkanda hem yerli turiste hem de yabancı turiste yönelik hediyelik eşya mevcut. Bu hediyelik eşya dükkanın en ilgi çekici yönü ise her yaşa hitap edecek ürünler mevcut ve bu dükkanda sosyal medya hesabında check-in yapan Ayvalık yazılı magnet hediye.

Ocak ayında açılış yaptıklarını ve yaz – kış açık olacaklarını açıklayan Ebru ve Oktay Toklu çifti yaptığı açıklamada "Ocak ayında açılış yaptık. Dükkanımız genelde Ayvalık ve Cunda’da yaşayan ev kadınlarının kendi el emekleri ile yaptıkları ürünlerle küçük bir kar marjı ile Ayvalık’a gelen turistlere hizmet vermekteyiz. Dükkanımız yaz- kış açık yerel ürünler ile hem yabancı turistlerimize hem de yabancı turistlerimize hizmet verecek. Bu sektörde yeni açılmış bir dükkanız. Mümkün olduğu kadar kimsede olmayan nadide ürünlerin, insanların beğenebileceği ürünleri satışa sunmaya çalışıyoruz. Buradan Giderken arkadaşlarına, dostlarına, Akrabalarına güzel Cundamızı, Ayvalığımızı temsil eden, hatırlatan güzel hediyelik eşyaları burada müşterilerimize satmayı düşünen bir dükkanız. Bizim ithal bazı ürünlerimiz mevcut nedeni ise Türkiye’de olmadığı için. Ustası, sanatçısı şuanda bu ürünleri ülkemizde yapamadığı için ham maddesini bulamadığı için bazı ürünlerimiz Filipinliler, Endonezya gibi bu bölgelerden gelmektedir. Gene de ithal olarak getirdiğimiz ürünler de el ürünüdür fabrikasyon değildir. Biz fabrikasyon büyük ebatlı malları almıyoruz. Biz yeni neslin kullandığı sosyal medya hesaplarında check-in yapana Ayvalık yazılı el yapımı magnet hediye ediyoruz. Hem dükkanımızın reklamını yapmak için hem de Ayvalığımızın tanıtımını yapmak için. Gençlerimizin bu kampanya çok ilgisini çekiyor. Geldiklerinde de burada kendilerine yönelik birçok ürünün de mevcut olduğunu görüyorlar" dedi.

Nautius hediyelik eşyanın ne anlama geldiğinden bahseden çift açıklamasında "Nautilus Salyangoza benzeyen sert kabuklu, kafadan bacaklı bir deniz canlısıdır. Kabuğunun içindeki odacıklara su alarak kendini ağırlaştırırve dibe dalabilir. Aynı zamanda aldığı su sayesinde su altı basıncıyla kendi iç basıncını dengeleyerek 4000 metreye kadar rahatlıkla inebilir. Bizim dükkanımıza bu ismi vermemizdeki amaç ise bizde bulunan tüm deniz ürünü hediyelik eşyaların orijinal olmasıdır" dedi.

  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24