AYVALIK BELEDİYESİ GENÇLİĞİN MERKEZİ'Nİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NDA AÇACAK

26 Eylül 2018
Ayvalık Belediyesi tarafından temeli 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda atılan Gençlik Merkezi inşaatı tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.  Ayvalık Belediyesi Genlik Merkezi’nde folklordan, eğitim ve öğretim kurslarına satrançtan tiyatroya, karikatürden, sinemaya sanatsal, sosyal çalışmalar için gençler bir araya gelecek. Bu özellikleriyle gençliğin merkezi olacak.
 
150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarında yer alan, 988 metre karelik alanda planlanan Gençlik Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelimdi. ‘Ayvalık’ta çağdaş, bilime inanan, dünyaya geniş ufukla bakan gençler yetiştirmek’ hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer, inşaat çalışmalarını düzenli olarak gezerek, merkezin yapımının her aşamasını yerinde inceliyor.  
 
BAŞKAN GENÇER’’ SPOR, KÜLTÜR VE SANATLA İÇ İÇE YETİŞEN, DAHA DONANIMLI BİR NESİL İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’
 
Ayvalık Belediyesi 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi’ne açılış tarihi olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olarak belirlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Rahmi Gençer “Göreve geldiğimizden bu yana yaşlımıza, gencimize, sanatçımıza ve sporcumuza hizmet etmeyi hedefledik. Hedefimiz, Ayvalık’ta çağdaş bilime inanan, dünyaya geniş ufukla bakan, sanatı, sporu seven gençler yetiştirmek. Ayvalık’ta yaşayan gençlerimiz için yapılan Gençlik Merkezimiz,  eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde gençlerimizin topluma aktif bireyler olarak katılmasına destek olacak, sosyalleşme imkânı sağlayacak. Gençlerimiz serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirecekleri güzel bir yere kavuşacaklar. Kısacası spor, kültür ve sanatla iç içe yetişen, daha donanımlı bir nesil için çalışıyoruz Projemiz sona doğru yaklaşıyor. Gençlik merkezimiz gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
 
İsmet İnönü Kültür Merkezi karşısında yer alan binanın içinde; Halk oyunları ekipleri, Zeytin Çekirdekleri öğrencileri, tiyatro grupları, satranç sporcuları için bölümler, kütüphane alanı,  cep sineması ve kafeteryanın yanı sıra karikatür, bilardo, masa tenisi aktiviteleri için etüt salonları bulunacak.
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24