AYVALIK İÇİN GÜÇBİRLİĞİ SÖZÜ VERDİLER

15 Nisan 2019
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni seçilen Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.Ziyarette,  Ayvalık'ın hem Balıkesir'de, hem ülkemizdeki değeri vurgulanarak, kente birlikte hizmet etme sözü verildi.
Başkan Yılmaz’a ziyaretinde Burhaniye eski belediye başkanı Nejdet Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ‘te eşlik etti.
“AYVALIK’I TÜRKİYE’NİN İNCİSİ,BALIKESİR’İN MİSAFİR KABUL ETTİĞİ YER OLARAK GÖRÜYORUZ”
Başkan Ergin’i tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Balıkesir’i üç bölgeye böldük. Körfezin yıldızları, kuzeyin yıldızları ve güneyin yıldızları diye. Ziyaretlerimize Körfezin en uç kesiminden başladık. Bir ay içerisinde belediye başkanlarımızı ve orada çalışan büyükşehir personelini ziyaret ederek, sözlerimizi sahada nasıl hızlı bir şekilde hayata geçiririz, mevcut arkadaşlarla işbirliği nasıl yaparız diye değerlendireceğiz. Bugün Mesut Başkanın mutlu günü, mazbatasını aldı. Kendisine başarılı bir 5 yıl geçirmesini meclis üyesi arkadaşlara a başarılar diliyoruz. İnşallah el birliği ile çalışacağız. Burada yaşayan her vatandaşımız bizim öncelikli hizmet alanımız.Her zaman söylediğim gibi biz, sadece Ayvalık olarak görmüyoruz.  Ayvalık’ı Türkiye’nin incisi, Balıkesir’in misafir hanesi ve misafir kabul ettiği yer olarak görüyoruz.Buradaki enerji Körfezden sonra tüm bölgemize dağılacağını düşünüyoruz. Buraya yapılan yatırım fazladan yapılmış yatırım olmaz. Kentin ihtiyaçlarını karşılamak için belediye başkanımızla istişareli, koordineli, ‘senin görevin, benim görevim’ demeden, el birlik ihtiyaçlarımızı karşılayıp, Türkiye’den, dünyadan gelen misafirlere mahcup olmamak isteriz. Havası ile denizi ile temiz, hizmet alanları ile insanlara kaliteli bir hizmet bölgesi oluşturmaya çalışacağız. herkesten destek bekliyoruz” dedi. 
“AYVALIK VE BALIKESİR’İN MENFAATLERİ NEYSE O DOĞRULTUDA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Başkan Yılmaz’a ilk ziyaretini Ayvalık’a yapmasından dolayı teşekkür eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “ Sayın Başkanımızın Ayvalık’la ilgili düşüncelerini festival sırasında da duyduk, çok memnun kaldım. Biz, Ayvalık ve Balıkesir’in menfaatleri neyse kesinlikle o doğrultuda elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Başkanımızla ve bütün Balıkesir’le birlikte,  el birliğiyle. Ayvalık’ta yaşadığımız bütün sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Biz başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Kendisine de 5 yıl boyunca görev alacağı süre içerisinde başarılar diliyorum. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin” dedi. 
 
 
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Sakarya Mah. Atatürk Cad. Özaral Pasaji No:179/14 Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Serdar Göktekin
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Gülçin Akyel
Sayfa Editörü :  Yahya Altıntaş
Muhabir :  Birol Aslan
Muhabir :  Gökhan Kula
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24