Bu sayfayı yazdır

GÜVERCİN ŞAMPİYONASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

31 May 2016
Bu yıl ikincisi düzenlenen “Güvercin Şampiyonası” 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Merhum Ali Rıza Akar anısına düzenlenen şampiyonanın ödül gecesine Ayvalık ve civar ilçelerden de katılım oldu.
Ali Rıza Akar anısına bu yıl ikinci kez düzenlenen “Güvercin Şampiyonası” düzenlenen ödül gecesiyle sona erdi. Dereceye giren güvercinlerin sahiplerine ödülleri verildi. 19 finalistin Ödül gecesinde Ayvalık Güvercin Dernek Başkanı Orhan Kaldırımcı okuduğu şiirle geceye renk kattı. Şampiyonanın ikinci kez kupa, sertifika ve ödül sorumluluğunu üstlenen yazar Ayhan Uçar ise, şampiyonanın devamlılığının sağlanması için Ayvalık halkından yeterince duyarlılık ve destek gelirse bölgesel bir şampiyona da yapılabileceğini belirtti. Yetiştirdikleri güvercinlerin sergilediği yüksek performans nedeniyle ödül alan yetiştiriciler Esat Özağra (birinci), Serkan Saban (ikinci) ve Hasan Dokuz (üçüncü) oldu. Katılımcılardan Necmi Soysal ise yetiştirdiği güvercini atmaca alması nedeniyle üzücü bir olay yaşadı.
Gecede, şampiyonanın düzenlenmesinde katkısı bulunan Cemil Güren, Şenol Yazgan, Birol Kaymak ve Hamdi Uluçay’a geceye katılan misafirler teşekkür etti. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından gece sona erdi. 
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace