Bu sayfayı yazdır

3 KADIN HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTI

11 Temmuz 2016
Ayvalık’ta biri öğretmen 3 kadının bulunduğu araç rüzgar nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu defalarca takla attı. 3 kadın hurdaya dönen araçtan sağ çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, Edremit'ten Ayvalık'a gitmek üzere yola çıkan Esra Özdemir (27) yönetimindeki 17 YP 932 plakalı otomobil aşırı rüzgar nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ayvalık'ın Murateli köyü sapağı yakınındaki Belediye Çeşmesi mevkiinde boş yolda takla atmaya başladı. 3 kadın, kaza sonrası hurdaya dönen araçtan sağ kurtuldu. Araç sürücüsünün kolundan ve yan koltukta oturan kuzeni Fatma Özdemir (25)'in ise ayağından yaralandığı kazada, arka koltukta oturan Tarih öğretmeni Çiğdem Duran (24) ise omuzundan yaralandı. Yaralılar, sıkıştıkları araçtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki ekiplerin yardımıyla kurtarıldı.
Esra Özdemir ve Çiğdem Duran, ilk tedavisinin ardından Ayvalık Devlet Hastanesinden taburcu edilirken ayağı kırılan Fatma Özdemir ise İzmir'e sevk edildi.
Tatile gelen Esra Özdemir'in babasına ait araçla Edremit'te oturan kuzeni Fatma Özdemir ve öğretmen olan akrabası Çiğdem Duran ile Ayvalık'a gezmeye gittikleri öğrenildi.
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace