BURHANİYE’DE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

11 Kasım 2016
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78.yılında Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilen törenlerle anıldı. Burhaniye’de ilk tören Cumhuriyet meydanında yapılırken, anıta çelenkler kondu, çalan sirenler eşliğinde saygı duruşu yapıldı ve devamında da İstiklal Marşı okundu 
Meydandaki törenlerde Kaymakam Hüseyin Öner, Garnizon Komutan Vekili Topçu Yüzbaşı Cem Yılmaz ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile siyasi partiler, ve dernekler anıta çelenk koydu. Meydandaki törenin ardından, Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde, Celal Toraman Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen anma programı izlenirken, törende duygusal anlar yaşandı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Öğretmen Nuray Özyürek yaparken, şehit anası Nuriye Çelik’in okuduğu şiir büyük alkış aldı. Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğretmenleri Nadir Candemir öncülüğünde hazırladıkları Atatürk Oratoryosu duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Gazilerden Ali Sakin’in okuduğu Atatürk şiiri de alkış aldı. Lise, ortaokulu ve ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen Yurt Sevgisi konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri, Kaymakam Hüseyin Öner. Garnizon Komutan Vekili Topçu Yüzbaşı Cem Yılmaz ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile diğer bürokratlar tarafından verildi. Kaymakam Hüseyin Öner, Garnizon Komutan Vekili Cem Yılmaz ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, Celal Toraman Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Arslan, Edebiyat Öğretmeni Nadir Candemir ve diğer görevlilere teşekkür etti.
 
  • facebook hesabınızla yorumlayın:
    Share on Myspace

Konuk Olarak Yorum Yapın

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

logo
Sözcü Gazete ve Matbaacılık Turizm İnşaat Mimarlık Tic. Ltd. Şti.
Fevzi Paşa Mahallesi Çarşı Sokak No:21 Saatli Camii Aralığı Ayvalık/Balıkesir
(0 266) 313 00 65/66
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
İmtiyaz Sahibi :  Selahattin Yay
Kurucusu :  Levent Engin Pamirol
Sor. Yazı İşl. Md. :  Serdar Göktekin
Sayfa Editörü :  Cengiz Tosunyılmaz
Bilgi İşlem :  Gülçin Sarıkaya
Baskı Sorumlusu :  Levent Şenol
Hukuk Danışmanı :  Mustafa Sakızlı
Haber Merkezi    Serdar Göktekin
 Kemal Kasap
 Cengiz Tosunyılmaz
:
 
Spor Müdürü :  Cemal Erhanoğlu
Reklam Müdürü :  Raşit Özgül
Katkı Yapanlar : Bülent Bilici Hüsnü Evren
  Kazım Yorulmaz Zeliha Kafa
Temsilciler
Altınoluk Hasan Şen 0536 636 38 79
Altınova Yusuf Bilici 0543 343 18 59
Ayvalık Cemal Erhanoğlu 0542 582 11 80
Balıkesir Taylan Toprak 0554 479 32 25
Burhaniye Şenol Torlak 0554 594 67 15
Edremit Tuncay Ayklan 0535 514 74 25
Gömeç Yusuf Duran  
Küçükköy Bahtiyar Yıldırım 0535 518 11 24